Megjelent a LibreOffice 3.3 beta 3

LibreOffice logóA Document Foundation örömmel jelenti be a LibreOffice 3.3 harmadik bétaverzióját. Ez a béta sok fejlesztést és hibajavítást tartalmaz, de mint általában figyelmeztetni szoktak rá, ez még mindig csak béta minőségű szoftver. Javasoljuk, hogy próbálják ki minél többen, de éles környezetben nem javasolt a használata. Várjuk a visszajelzéseket!

A teljes bejelentés szövege itt olvasható.

[download text=”LibreOffice 3.3 beta 3″]

A LibreOffice nemzetközi projekt, és lényegtelen, hogy ki honnan jött, de tudom, hogy sokan örülnek, ha magyar neveket látnak, ezért kiemelem, hogy a LibreOffice 3.3 beta 2 és beta 3 közötti időszakban a 118 hozzájáruló közül 6 magyar is volt:

 • Kéménczy Kálmán
 • Nagy Róbert
 • Németh László
 • Szalai Kálmán, KAMI
 • Tímár András
 • Vajna Miklós

“Megjelent a LibreOffice 3.3 beta 3” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Nem próbáltam, mert nincs 64 bites Windows 7-em, de miért ne működne? 32 bites alkalmazás, de attól még fut 64 bites operációs rendszeren is. A 64 bites Windowsra való 64 bites változat lesz a 3.3-hoz, mert még csak kezdetleges próbálkozások vannak a 64 bites build előállítására.

 1. Gratulálok, én azért figyelem az OpenOffice RC kiadását is. Végleges úgy látom lesz magyar nyelven is.

 2. Üdv!

  A Librében megszűnt a FLAT ods(*.fods), odt (*.odt)import/export? Vagy csak a bétába nem került be?

  1. Közben sikerült megoldani.
   Csupán annyi, hogy nem települ fel az Opendocument Flat XML szűrő. Ezt a régiből (OxygenOffice 3.2) kiexportálva, majd LibreOffice-ba importálva megoldódik a probléma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük