LibreOffice 4.4.1 és 4.3.6 portable

Alig egy héttel a LibreOffice új – ún. „fresh” – ágának első javított kiadása után, megjelent annak hordozható (portable) verziója is. Ezzel párhuzamosan a 4.3-as ág – tervek szerinti – utolsó előtti (4.3.6) kiadása is elérhetővé vált hordozható változatban.

A magyar nyelvű változatok mindkét esetben kizárólag az „All languages” változat tartalmazza a „Normal” nem.

Azok számára, akiknek a stabilitás és a megbízható működés számít, a 4.3.6-os „still” változatot célszerű letölteni és kicsomagolni, míg az újdonságra vágyóknak és kísérletező kedvűeknek a 4.4.1-es változatot célszerű letölteni és kicsomagolni.

Mindkét változat letölthető a Portableapps.com oldalról (4.3.6 és 4.4.1).

“LibreOffice 4.4.1 és 4.3.6 portable” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kedves Kolléga!
  Nyugdíjasként kérem segítségét, a Libre Office sajnos nem tartalmaz levelezőt, melyik ingyens változatot ajánlja, ami van olyan jó, mint az Office Mail?
  Köszönettel várom válaszát

  1. Én a Mozilla Thunderbirdöt használom kb. 10 éve, és meg vagyok vele elégedve. Mást nem ismerek.

  2. Ha máskor nem is, de az első operációs rendszer újratelepítésnél rá fogsz jönni (ha szerencséd van) a Thunderbird előnyeire.

  3. Illetve, ha valaki szereti a komplex csomagokat még mindig létezik a SeaMonkey projekt, ami böngészőt, levelezőt stb. egyben kínál (böngésző, hírolvasó stb.)

 2. Én is a Thunderbird-et ismerem és használom már jó néhány éve a LibreOffice-szal (előtte az OxygeOffice-szal, és az Openoffice.org-gal) együtt, minden különösebb gond nélkül.

  A program használatával kapcsolatos kérdéseket a közös ApacheOpenoffice/LibreOffice magyar nyelvű fórumán célszerűbb megbeszélni, mert ez itt a Hírek rovat.
  https://forum.openoffice.org/hu/forum/index.php

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük