“LibreOffice 5.1.2” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. Érdekes hiba, nem ismertem eddig. Tudom is reprodukálni. Sajnos azonban nem értek a Mac-hez. Egy jó Mac-szakértő igazán hiányzik a LibreOffice közösségből.

 1. üdv. gábor vagyok. üdvözlöm. ha rámentek egy excell anyagra, majd utána bezárom, és újra megnyitom, nem úgy jön vissza a dokumentum ahogy elmentettem. nem látom a cellákban a teljes anyagot mert alulra helyezi és csak max 2-3 sor látható. majd ismét felülre balra helyezem, mentem majd újra megnyitom és ismét elcseszi a mentett dolgomat. köszönöm üdv. g.

  mentés után visszaállítja rosszul az anyagot!!! nem lehet valahogy úgy beállítaalapból alapértelmezettre az egész excell hogy balra felülre helyezze alapból?? mert ez már nagyon borzasztó. köszönöm üdv. gábor. 06-20-433-99-68

 2. Letöltöttem a 64 bites windows verziót, ami használhatatlanul lassú volt a gépemen.
  Kicsit megijedtem, de azután letöltöttem a 32 bites változatot is, ami már teljesen megszokott módon működött.
  Másnál is előjött ez a hiba vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?

  (AMD A10-7850k, 8 gigabyte ram, R7 360 videokártya, windows 10, 64 bit)

 3. Üdvözlet !
  Kíváncsi vagyok, hogy a következő sorokban elmondott problémám milyen jellegű, s hogy tudtok-e tanácsolni valamit, hogy hogyan oldható meg:
  LO 5.1.2-t használok Win7 64bit egy ASUS P8P67 LE alaplappal, Intel Core i5-2310 procival (4mag), egy NVIDIA GeForce GTX 460 vkártyával és 8GB memóriával. Annyi tudnotok kell, hogy a Heroes VI full grafikával fut. Mit ad a problémám (?): ha futtatom az LO-t és szerkesztek, írok, a gépem egy fura sercegő hangot ad ki és belassul nagyon a válaszidő (nem fagy ki), a szerkesztési eredmény (akár írás, akár formázás vagy épp keresés és csere lefuttatása egy adott szövegben).
  Mi lehet a probléma ? (Ilyenekre gondoltam, hogy: lehet, az 5.0.5-öt kéne használni vagy a 4 mag sok neki vagy mi lehet a gond?)
  Remélem kapok választ és megoldást!
  Előre is köszi a segítségért.
  Ádám

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük