LibreOffice 3.5.2 portable

Mint az ahogy már megszokható, (pl. itt) ezúttal is készült portable (azaz hordozható, USB kulcsra telepíthető) változat a LibreOffice 3.5.2 verziójából.

A portable változat teljes értékű irodai programcsomag, amely tartalmazza a hagyományos telepítés által elérhető funkciókat. A portable változat megegyezik az eredeti kiadással, új funkciót nem ad a programcsomaghoz, ellenben telepíthetőek – kompatibilisek vele – a legkülönfélébb kiegészítők (vagy itt).

Ezúttal is két telepítőkészlet érhető el: egy kisebbik a leggyakoribb nyelvekkel és egy másik, nagyobb az összes támogatott nyelvvel.

Bejelentés itt, letöltés itt.

“LibreOffice 3.5.2 portable” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Mivel Windowst csak virtuális gépen használok (VirtualBox), nem tudom máshol is jelentkezik e, de nálam ez a verzió egyszerűen nem indul el. Letöltöm, “telepítem”, és bármelyik fájlt indítom el, látom egy ideig a nyitó képet, aztán ennyi… még hiba jelzést sem kapok, és nincs ezután a feladatkezelőben sem semmilyen fájlja.
    Nem tudok rájönni mi a gond.

    Van valami ötletetek?

  2. Nos, a C:PortableAppsLibreOfficePortable könyvtárba kitömörítve működik, bár a kitömörítés végén felajánlott indítás nem sikerült, a könyvtárából indítottam.

    Köszönöm a segítséget!

    Minden jót!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük