OxygenOffice Professional 3.2.1.40

Az OxygenOffice Professional 3.2.1.40 egy nyílt forráskódú, ingyenes, nagy tudású irodai programcsomag, amely kiválóan alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására Windows és Linux operációs rendszerek alatt.

Az OxygenOffice Professional bázisát adó OpenOffice.org fejlesztését az Oracle Corporation végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és fejlesztést az FSF.hu Alapítvány látja el, szintén az önkéntes közösség segítségével. Az OxygenOffice Professional és az OpenOffice.org technikai támogatása önkéntes, közösség alapú és nem garantált.
Az átfogó magyar nyelvi támogatást tartalmazó OxygenOffice Professional számos hasznos kiegészítést tartalmaz, amelyekkel még könnyebb professzionális munkát végezni. A 3.2.1 verzió egy hibajavító kiadás, ám a jelen kiadásba számos újdonság és javítás került bele a rendszer alapjait adó Go-oo rendszerből, a magyar nyelvű verzió tökéletesítését célul kitűző FSF.hu változatból, valamint a saját kiegészítéseinkből is.

Az OxygenOffice Professional letöltése
http://ooo.itc.hu/oxygenoffice/download/
http://sourceforge.net/projects/ooop/files/

További információk
http://user.services.openoffice.org/hu/forum/viewtopic.php?t=514

“OxygenOffice Professional 3.2.1.40” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Nekem nagyon beválik az Oxigen Office. komolyan mondom hogyha elterjedtebb lenne, kb annyira mint a microsoft office, akkor fizetős lenne sztem. profi és tud majdnem annyit mint az msn office sztem:D:D

  2. Help! Mi a különbség az Open Office 3.2.1. és az OxygenOffice 3.2.1.40 között? Van egyáltalán?
    Előbbit használom és elégedett vagyok vele, nem tudom, érdemes-e váltani, stb.
    windows 7-em van.
    Köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük