OOo FSF.hu build 3.1 RC5

LibreOffice logóTegnap megjelent a Go-OO! 3.1 RC5 kiadás, és ha nem találnak benne súlyos hibát, ez lesz a végleges. Ez alapján elkészítettem Windowsra a FSF.hu-féle magyar verziót. Nézzétek meg, nincs-e súlyos hiba benne.
Letölthető: HTTP vagy FTP

“OOo FSF.hu build 3.1 RC5” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Kedves Urak!
  Ha jelszavazott dokumentumot nyitok meg, akkor a begépelt jelszó után, ha entert ütök, akkor nem veszi a jelszót, csak ha egérrel, vagy TAB-bal rámegyek az OK-ra.
  Ez a régebbi verziókban alapértelmezett ok-val működött, gyorsabban ment a munka… 🙂
  Tisztelettel
  kz

 2. Ha thunderbird az alapértelmezett levelezőm és OO-ból küldök dokumentumot levélként, a tárgysorban az ékezeteket nem tudja kezelni és kriksz-kraksz lesz a tárgyszöveg.
  Az angol nyelvű SUN változat tudta ezt kezelni.
  🙂

 3. Bocs!
  Rájöttem, hogy a Thunderbird nem tudja kezelni az ékezeteket a tárgysorban!
  🙂

 4. Egy bug?
  Szerkesztés – Keresés és csere…
  Megnyílik a panel (magyar ooo-ban angol feliratokkal), majd a Search for mezőn jobb gombbal kattintva válaszd ki a Különleges karakter menüpontot. Válassz bármilyen különleges karaktert a Microsoft Sans Serif betűkészletből (ezt miért nem lehet módosítani), majd anélkül, hogy keresnél bármit, kattints a panel bezárásra (piros X a jobb felső sarokban).
  Az egész OOO látszólag bezáródik, de egyébként a tálcára kerül. No comment.

  1. Érdekes, nálam nem produkálja ezt a problémát.

   Ubuntu 9.04 (32 bit)
   Saját Office build OOo310m11 B:9399

  2. Ez kellemetlen, de orvosolni fogjuk. Az ok az, hogy elkezdték a merev párbeszédablakok átírását layout manageresre, és ezek szerint nem sikerült valami jól. Visszaállunk a régiekre.

 5. WinXp – Swriter, Calc
  Üdv!
  Talán lényegtelennek tűnő kérdés, de érdekelne, nincs-e tervbe véve a szaggatott vonal (pontvonal) használatának lehetősége mondjuk a táblázatok kereteinél?
  Vagy csak én nem találom?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük