LibreOffice 7.0.2

LibreOffice logóA TDF blogján bejelentette a LibreOffice 7.0.2-t, a LibreOffice 7.0-ás ágának 2. hibajavító kiadását. Ezúttal 131 hiba került javításra. (RC1 és RC2). A LibreOffice 7.0.2 nem tartalmaz újdonságokat, csakis hibajavításokat.

Forrás: TDF Blog és HUP

“LibreOffice 7.0.2” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Remélem, hogy a ki majd kiteszi a linket a magyar letöltési oldalra, az javítani is tudja az oldalt, mert most csakis a LO 7.0.1 32 bites változatát lehet onnan letölteni, a többi ott szerepló verziót nem. Nem lehet másik verzióra átváltani ugyanis: csak az oldal WEB-címe változik meg, ha egy másik verzióra váltok; az oldalon a linkek továbbra is a 7.0.1 verzió fájljaira mutatnak. Próbáltam újra betölteni az oldalt a váltási kísérlet után, de hiába…
  https://hu.libreoffice.org/letoeltes/?type=win-x86&version=7.0.1&lang=hu

 2. A hu.libreoffice.org egy statikus lap, nem tudjuk módosítani többé. A TDF rendszergazdája azt ígérte, hogy majd valahogy megoldja. Ezen a WordPress oldalon felül már javítottam a menüben a letöltés linket, oldalt nem tudtam, mert a téma része, és azt nem tudom módosítani, de szóltam az illetékesnek.

  1. Jogosultság hiánya, elavult szerkezet vagy mi az oka a javíthatatlanságnak?

   Köszönöm az itteni letöltési link módosítást, de az a baj, hogy ez az oldal több ponton is hivatkozik a másik – a “haldokló” – lapra. A másik lapon vannak megjelenítve a hibabejelentő oldalak, a link az online Help-hez, a közös AOO/LO fórumhoz, a levelezőlistához, stb… linkjei. És viszont is vannak linkek a másik Weboldalon amik ide, erre az oldalra mutatnak .

   Az egyáltalán nem lenne baj, ha csak egyetlen összefoglaló site lenne a LibreOffice-hoz magyar nyelven, de akkor annak tartalmaznia kéne az összes elérhető információkra mutató (élő) linkeket és a közvetlenül letölthető anyagokat.

   1. A libreoffice.org designt és motort váltott, és aki nem követte ezt a váltást, mint mi (jó sok munka lett volna), azok oldalát statikusra konvertálták, ami egy jó ideig még működött, aztán nem.

    Ha valakit érdekel, hogy ezeket az oldalakat rendberakja, akkor szívesen támogatom ebben azzal, amivel tudom.

 3. A winPenPack csoport ma kiadta a LO 7.0.2 hordozható verzióját – szokás szerint 32 és 64 bites verzióban is, a szokásos nyelvi csomagokkal.

 4. Sziasztok!
  Miként lehet a most letöltött libreoffive 7.0.2 menüt magyarítani?
  kösz !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük