LibreOffice 7.0.1

LibreOffice logó A TDF örömmel jelenti, hogy megjelent a LibreOffice 7.0-ás kiadásának első hibajavító kiadása. Ez a kiadás újdonságokat nem tartalmaz, csakis hibajavításokat, szám szerint 79-et (RC1 és RC2).

Forrás: TDF Blog, HUP

“LibreOffice 7.0.1” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Nem vagyok fejlesztő csak amatőr felhasználó. Nem találom a boríték nyomtatási lehetőséget a LibreOffice 7.0 de már a 6.4 es változatokból is eltűnt. A magyar nyelvű súgóban ugyan ott, hogy keressem a Betűzés – Boríték helyen de a programban ott nem található. Hová tűnt?
  üdv Péter

    1. Az ilyen kérdéseket nem itt a Hírek között, hanem a közös AOO/LO magyar nyelvű fórumban érdemes feltenni. (Vagy az angol nyelvű Fórumban, vagy a szintén angol nyelvű Ask LibreOffice oldalon.)

  1. A LO 7.0.0, a LO 6.4.6 hordozható, és a LO 6.2.8 fixen telepített változatában is ott van nálam a Beszúrás (Insert) – Boríték (Envelope) funkció, a lista utolsó előtti sorában. Tehát be lehet szúrni egy dokumentumba.

   Vagy te kifejezetten a NYOMTATÁSRA kérdeztél rá? Mivel sohasem használtam a funkciót, így nem tudom, hogy hogyan lehetséges egy menetben kinyomtatni a borítékot a más oldalformátumú dokumentummal együtt…

   (És én se vagyok fejlesztő)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük