LibreOffice 6.1.2

LibreOffice logóAz idei LibreOffice konferencián jelentette be a TDF a LibreOffice legfrissebb ágának 2. hibajavító változatát. A mostani változatban 70 hibát sikerült javítani (részletek itt). Az új kiadás elérhető a szokásos letöltési oldalakról. Ez a változat még mindig azoknak ajánlott, akik az újdonságok iránt fogékonyak. Azoknak, akiknek a stabilitás a fontos még mindig a LibreOffice 6.0-ás ágának használata ajánlott.

“LibreOffice 6.1.2” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. A 6.x.x verzió teljes(ebb) magyarítása mikorra várható?
    A 6.1.2-ben még mindig tele vannak az applikációk le nem fordított menüpontokkal, beállítási opció szövegekkel – javarészt az újabb, vagy módosított funkciók esetében.

  2. Apróság, de érdekes “jelenség”: az User profile alkönyvtárának a neve régebben (a 4.x.x verzióig) a főverzió számával volt egyenlő. Az 5.4.7 telepítésekor még azt hittem, hogy elfelejtettem törölni a régi User profile-t és emiatt maradt 4-es a könyvtár neve. De most kétszer is ellenőriztem: a 6.1.2 verzió teljesen tiszta telepítése esetén is 4-es lesz az első indításkor frissen létrehozott a könyvtár neve:
    C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\LibreOffice\4\…
    Ez koncepció (jobb, ha nem változik folyton), vagy feledékenység/véletlen eredménye?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük