LibreOffice 4.4.7

LibreOffice logó Berlin, 2015. december 10. – A The Document Foundation (TDF) bejelentette a LibreOffice 4.4.7 megjelenését, amely az utolsó tervezett kiadás a 4.4-es sorozatból. A LibreOffice 4.4.7 14 javítást tartalmaz a LibreOffice 4.4.6-hoz képest.

A technikai részletek iránt érdeklődők a következő helyen találhatják meg a hibajavítások részletes listáját: RC1 és RC2.

“LibreOffice 4.4.7” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Köszönöm a javítást!

  Az ékezetes fájlnevek a 4.4.7. verzióban helyesen mennek át a levélküldéskor a Thunderbird levelező kliens Tárgy sorába.

 2. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a Fájl — Nyomtatás panel átméretezése másnál is látványosan lassú (5.1 bétában is tapasztaltam)?
  Aki tudja, kérem ellenőrizze már! Köszönöm.

 3. Talán legegyszerűbb lenne fix méretűre állítani, hiszen a sok év alatt, amióta használom a programcsomag különböző kiadásait és verzióit, SOHA nem volt szükségem az átméretezésre, pedig a monitorjaim felbontása sokat változott a kezdetekhez képest. Nem tudom persze, milyen környezeti beállítások mellett okozna esetleg gondot a fix méret… Bár az is igaz, hogyha az AOO-ban működik, akkor nem lehetetlen megjavítani.

 4. December 17-én “megjelent a LiberOffice 5.0.4, az 5-ös vonulat negyedik hibajavító frissítése,amely új szolgáltatásokat és programfejlesztéseket is tartalmaz. Mint ilyen, a verzió stabil, és bármely használónak megfelelhet. Ez a verzió tartalmazhat néhány zavaró hibát, amelyeket a következő hibajavító változatok már helyrehoznak. A verzióinformációk az alábbi részletes listában láthatók.” (pontosnak szánt fordítás a libreoffice.org-ról)

  Ünnep van, ami abból is látszik, hogy
  • a fenti bejelentés ellentmondásos: hogy lehetne alkalmas bármely felhasználónak, ha zavaró hibák vannak benne? (Lehet, hogy a szöveg a “stable” változatokéból kopipésztelődött ide…)
  • nincs “alábbi részletes lista”
  • itt a libreoffice.hu-n nem jelent meg

  De hup.hu-n megjelent: http://hup.hu/cikkek/20151217/libreoffice_5_0_4, a javított hibák listájával együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük