LibreOffice 4.0.3 portable

A LibreOffice 4-es sorozatának első – éles rendszerbe ajánlott – kiadása után megjelent annak hordozható, USB-kulcsról is indítható változata.

A hordozható változat teljese értékű irodai programcsomag, a hagyományos változathoz képest újdonságot, plusz hibajavítást nem tartalmaz, ugyanakkor megőrzi a kompatibilitást a kiegészítőkkel.

Ahogy a korábbiak, ez a kiadás is kétféle formában tölthető le: egy minden nyelvet magába foglaló („all languages”) és egy „normál” változatban. A magyar nyelvet mindkét változat támogatja.

“LibreOffice 4.0.3 portable” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Az előzetes kiadásban (4.1.0) most LibreOfficeDev van és az ikon sem stimmel. Úgy emlékszem, hogy LibreOffice csomag volt eddig. (Mac OS X)

    1. Kedves Hacsi!

      Még csak most került béta állapotba a 4.1-es kiadás… a hibát az OpenScope oldalra lehet bejelenteni. (A lábjegyzet-horgonyokat sem jól kezeli még.)

      1. Lehet most nem leszek annyira lelkes, hogy használjam, maradok a 4.0-ás szériánál. 🙂

  2. Meg lehetne oldani, hogy a 2 utolsóból is legyen portable? Tehát 4.0.5. és 4.0.6. Ez lenne a legfontosabb, én csak ezeket használom, tehát negyedévente frissítek. 4.0.0.-ból például volt portable, pedig az korántse olyan fontos mint ezek. Ha korlátozva van hogy hányból lehet, akkor inkább a 0-sból ne legyen, az úgyis tele van hibával. Igazából én csak a 3-asból csinálnék (és 4.0.1.-ig béta lenne, a 4.0.2. pedig release candidate lenne, az eddigi béták meg alfák lennének).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük