MSI és ZAV LibreOffice 3.3.3-hoz is

LibreOffice logóA LibreOffice 3.4.0-hoz hasonlóan a LibreOffice 3.3.3-hoz is elkészültek az MSI és ZAV csomagok. A ZAV csomag 2011. augusztus 18-ig érvényes. A letöltés helye: ftp.novell.hu/pub/libreoffice/. Valószínűleg a későbbiekben is elérhetők lesznek itt az aktuális verziókból készült MSI és ZAV csomagok.

MSI

Az MSI telepítőcsomag azok számára készült, akik a LibreOffice alkalmazást telepíteni szeretnék egy vagy több számítógépen. A csomag a Document Foundation oldaláról letölthető verzióból készült, segítségével a telepítés automatizáltan, mégis testre szabhatóan végezhető el. A csomag többek között tartalmazza a LibreOffice MSI telepítőkészletét, a magyar nyelvű súgó telepítőjét, a telepítés során állítható paramétereket hangoló segédállományokat, egy telepítési segédletet és egy mintaállományt is az automatizált telepítéshez. A csomagban egy rövid leírás is található a telepítés paraméterezéséről.

ZAV

A hordozható (más néven virtualizált) változat azok számára készült, akik telepítés nélkül akarják kipróbálni a LibreOffice ezen verzióját. A virtualizált változat esetében nincs szükség telepítésre, csak el kell indítani az állományt az alkalmazás használatához. A virtualizált alkalmazás időkorlátos, és a kis fájlméret érdekében nem tartalmazza a szoftver Java futtatókörnyezetet igénylő funkcióit.

“MSI és ZAV LibreOffice 3.3.3-hoz is” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szerintem sokak nevében mondhatom, hogy nagyon szépen köszönjük. Egyetlen apró elírást találtam viszont az msi zipjében a tudnivalók fájlban; mégpedig a vcredistből az MSI csomagot nem a /C, hanem a /x kapcsolóval lehet kinyerni.
    Esetleg ezt érdemes lenne javítani, hogy másnak ne okozzon problémát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük