LibreOffice 7.2.5

LibreOffice logó A TDF örömmel jelenti, hogy megjelent a LibreOffice 7.2-es ágának, 5. hibajavító kiadása. Ez a kiadás – ahogy már megszokhattuk – csak hibajavításokat tartalmaz (RC1 és RC2). A fejlesztők 90 hibajegyet zártak le ebben a kiadásban.

Forrás: TDF Blog.

“LibreOffice 7.2.5” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Megjelent ugyan a PortableApps féle LO 7.2.5 verzió, de az összes nyelvet tartalmazó al-verzióban se lehet telepítéskor a magyart választani.

    1. Nálam is krix-kraksz nyelveket kínál a nagyobbik LO Portable telepítő csomag, de ha a telepítés során nem töröltetem a felesleges nyelvi fájlokat (azaz nem jelölöm be az ide tartozó mezőt), majd a nyelvi beállítások között angol helyett magyar menüt/kezelő felületet állítok be a dokumentumokhoz és a szükséges magyar beállításokat állítom be, akkor ez a kiadás is teljes mértékben magyarított változat. Úgy néztem, csak a telepítő rutint baltázták el.

      1. Kösz. Ki fogom próbálni. Én megálltam annál a pontnál, nem próbálkoztam tovább, bár láttam, hogy a telepítő mérete jóval nagyobb a másik, szűkebb verziónál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük