“LibreOffice 6.3.5” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Azóta már a hordozható változatok is megjelentek belőle. Sőt, winPenPack-os verzió már a 6.4.1-ből is van.

 2. Sajnos az általam a cégnél most használt 6.1.6 változatban a napokban talált SÚLYOS HIBA – miszerint a Basic modulok 1000 sor fölött egérgörgővel nem görgethetők visszafelé a modul végéről, mert az aktuális nézet mindig visszaugrik a Modul végére -, az újabb verziókban is ott van. Hordozhatókban is, a fixen telepítettben is.
  Csúszkával persze visszahozható a nézet a modul elejére.

  Windows 10-en próbálva 6.1.6, 6.2.8 fixen telepített, és 6.4.1 Portable Apps verzióban is. (A WinPenPack 6.4.1 verzió azonnal összeomlik, ha a Basic Modulokat/kódokat akarnám menedzselni.)

  1. De csak az 1000. sor környékén nem működik megfelelően.
   A régebben létrehozott, 1000 sornál jóval többet tartalmazó Moduljaimban a görgetés megfelelően működik pl. 2500. sortól lefelé az ezredikig, onnan viszont visszaugrik a 2500. környékére. Ha jócskán az 1000. sor alá “csúszkázok”, akkor onnan megint működik egérgörgővel is lefelé irányban.
   Talán mikor a sorok számozása 3 jegyűről 4 jegyűre vált (illetve vissza), ott lehet valami programhiba. Ilyenkor a sorszámozási sáv szélessége is vált egy bizonyos értéknél, de addig takarva vannak a többletszámok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük