LibreOffice 6.2.1

A TDF örömmel jelenti a LibreOffice legújabb ágának első hibajavító kiadását. A TDF a vállalati és konzervatívabb felhasználók számára a LibreOffice 6.1.5-öt ajánlja mindennapi használatara. Akik pedig az újdonságokra vágynak, ajánlott az új verziót kipróbálni.

A bejelentés részletei a TDF blogon olvashatóak.

Frissítés: A változások jegyzéke RC1 és RC2.

“LibreOffice 6.2.1” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Elnézést a zavarásért, csak azt szeretném jelezni, hogy a LibreOffice 6.2.1.-es változatához nem találom a torrent file-okat amivel terjeszthetném a csomagokat.
  Nem is lesznek Torrent file-ok vagy ez csak egy átmeneti jellegű hiba?

  Köszönöm szépen a választ és az intézkedést!

  Minden jót kívánok!

 2. “A bejelentés részletei…” — egy árva betű nincs a részletekről. Marketing bullshit, az van.
  Kicsit riasztó, hogy a 6.2.1 megjelölt célrétege “a technology enthusiast, early adopter or power user” (techie megszállottak, újdonságokra vágyók és képzett felhasználók). Magyarul: a 6.2.1 egy bétaváltozat.
  Egy ideje az új verziókat így ajánlja az Alapítvány. Nem tetszik.

 3. Sziasztok!
  Nálam Linux Mint 19-en a Beállítások – Személyre szabás – Saját illetve Előre telepített téma funkció nem működik. Téma mezőbe beírva pl. “gtk” és az ugrás gombra kattintva csak hibaüzenet jelenik meg (//service.addons.mozilla.org/en-US/firefox/api/1.5/search/gtk/9/15 nem nyitható meg, próbálja meg később.
  Telepített verzió: 6.1.5.2

  Van akinél működi ez a funkció hiba nélkül?

  1. A Mozilla folyton megváltoztatja az API-t. Szerintem au lesz a megoldás hosszú távon, hogy vagy lesz egy saját témaszerver, vagy a funkciót megszüntetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük