LibreOffice 5.3.1

LibreOffice logó A The Document Foundation bejelentette, hogy megjelent a LibreOffice 5.3.1, a LibreOffice 5.3-as sorozatának első javítókiadása.

A részletes változások (RC1 és RC2) a Wikiben olvashatóak, az új változat letölthető a LibreOffice weboldaláról.

“LibreOffice 5.3.1” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Nem tudom, lesz-e még feltámadás. A Collabora foglalkozott az elkészítésével, azzal a céllal, hogy a fizetős verziót reklámozva pénzt vonjon be a Mac-es fejlesztésekre, illetve a TDF szponzorálását ezen a csatornán keresztül is lehetővé tegye. Az eredmény szerény volta miatt egyelőre nem éri meg foglalkozni vele, esetleg a TDF átvehetné, erről beszélgettünk már.

   1. Időnként jó, hogy van bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a jelenlegi verzióval is sok mindent meg tudok oldani és az a sok minden se igazán sok. Mac-en a gyári (Pages, Numbers) égészen használható lett az elmúlt években így amit lehet átköltöztettem.

    1. Én a valilla-ra kerestem rá Bing-gel, de nem jöttem rá mi az. Most megnéztem ezt a linket: még mindig nem tudom mi az. Azt írja a legfrissebb kiadás. Vagyis a still és fresh közül a fresh. Tudtommal ez még mindig van, fentebb azt írták most nincs. Szóval még mindig nem tudom mi az.

     1. Semmi extra. Apple App Store-ból lehet letölteni a Vanilla kiadást. Ingyenes és mindig a legújabb (ha jól emlékszem Béta) verzió volt elérhető. Az volt az előnye, hogy szépen automatikusan frissülgetett a gépen nem kellett vele “törődni”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük