LibreOffice 3.4 beta 4

LibreOffice logóPénteken a Document Foundation bejelentette a LibreOffice 3.4 negyedik bétaverzióját. Eredetileg ez már az RC1 lett volna, de a közösség több tagja úgy érezte, hogy inkább béta ez még, nem RC. Ezért lett a neve beta 4. Viszont a végleges kiadás időpontja nem változott, így eggyel kevesebb RC lesz kiadva.

Akik a beta 4 elnevezés mellett érveltek, jól érezték, hogy ez a kiadás nem lesz RC minőségű. Megint Windows alatt jelentkezett probléma. Egyes modulok nyelvi verziói nem jöttek létre, mert valaki megint nem gondolt arra az esetre, hogy Windows alatt nincs symlink, és a symlinket tartalmazó útvonalakat natív windowsos programnak való átadás előtt fel kell oldani. A beta 2-ben is volt ilyen hiba. Ezt egyébként javítottam ma.

A legidegesítőbb hibák listája még mindig sok lezáratlan elemet tartalmaz. A fejlesztőcsapat fő feladata most ezek lezárása.

[ Letöltés | Kiadási megjegyzések | A beta3 és beta4 között lezárt hibák ]

“LibreOffice 3.4 beta 4” bejegyzéshez 4 hozzászólás

    1. Ugyanazt linkeltem, amit a HUP. A Graphite-hiba nincs javítja, jól látható ez a bug státuszából (NEW).

      1. Sziasztok! Végre ránézett a Graphite2 hibára az, aki segíteni is tud: https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=36703#c10 🙂 Laci, lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy Martin Hosken segítene összeállítani a Graphite2-vel is jól működő Linux Libertine G GDL fájlt? Talán jó lenne az is, hogy ha a legfrissebb Graphite2 lenne integrálva és nem a februári, lásd: http://sourceforge.net/projects/silgraphite/files/graphite2/ Az ciki lenne, ha a 3.4 LO-ban elfelejthetnénk a Graphite fontokat. Jó munkálkodást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük