Javított OOo 3.2 FSF.hu verzió (Win32)

Felhasználóink súlyos hibát találtak az FSF.hu által kiadott OpenOffice.org 3.2-ben. A Calc számformátum-értelmezőjének hibája miatt bizonyos körülmények fennállása esetén nem lehetett dátumokat írni a cellákba. A hibát a fejlesztők a bejelentéstől számított 2 napon belül kijavították, és azonnal közzétettük azt az egy DLL-fájlt, amelynek cseréjével a hiba megszüntethető.

Mivel nem mindenki olvassa a levelezőlistánkat, fórumunkat, sőt még ezt a honlapot sem, elkészítettük újra a teljes telepítőkészletet, hogy új felhasználóinknak nehogy később gondot okozzon ez a hiba. Akit a hiba nem érint, vagy már telepítette a javított DLL-t, annak nem érdemes újratelepítenie a programot. A letöltési hely és név változatlan, az MD5-ellenőrzőösszeg természetesen változott, valamint a névjegypanelen a “Build 2010-02-25” szöveg olvasható.

Kérünk mindenkit, aki letükrözte a korábbi telepítőkészletet (pl. szoftverbazis.origo.hu), hogy cserélje ki. Elnézést a kellemetlenségért.

“Javított OOo 3.2 FSF.hu verzió (Win32)” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. General Error
  SQL ERROR [ mysqli ]

  Too many connections [1040]

  An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

  hát ez van forum hyatt…

 2. Máskülönben azt néztem volna ott meg, hogy találkozott-e más avval a problémával, hogy a 3.2-ben (nekem) nem sikerül a writerbe calc táblázatrészletet beilleszteni? (Ctrl+C-Ctrl+V)
  mit ügyetlenCADhetek el?

 3. Az OOo3.2 nem nyitja meg a korábbi verziókkal készített ods, illetve sxc kiterjesztésű fájlokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük