LibreOffice 6.0.7 és 6.1.3

LibreOffice logó A The Document Foundation bejelentette, hogy megjelent a LibreOffice 6.0.7 és 6.1.3, tehát a mindkét támogatott ágból van új verzió. A 6.0-s sorozat a konzervatívabb, intézményi felhasználókat, míg a 6.1-es sorozat az újdonságok iránt fogékonyabb, otthoni felhasználókat célozza.

Nagyon ajánlott a két kiadás közül valamelyikre frissíteni, ugyanis a korábbi verziókban van egy biztonsági hiba, amelyet ezek a kiadások kijavítanak. A TDF egyelőre nem adott ki több részletet a hiba mibenlétét illetően.

A változások listája szokás szerint a TDF wikin olvasható.
LibreOffice 6.0.7: RC1, RC2 és RC3.
LibreOffice 6.1.3: RC1 és RC2.

“LibreOffice 6.0.7 és 6.1.3” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Ezen a konzervatívon mindig jót röhögök. Ha valakinek fontosabb a megbízhatóság mint az új funkciók, az már konzervatív? Például akkor is ha nem zavarja ha valaki az utcán ****ik a saját 6 éves gyerekével?

 2. Észrevette valaki, hogy a 6.1 verziók Writerében a “szegélyek” ikon megnyitásakor csak a négyzetek láthatók a választható szegélyvonalak nélkül?

 3. Kedves Illetékes Elvtársurak!

  Két napja használom teljes megelégedésemre a 6.1.4-es LibreOffice kiadást, pillanatnyilag egy 64 bites Debianon, de a Windows változatokat is letöltöttem már, mert a munkahelyemen Windows 8/10 van a gépeken.

  Vajon mikor adjátok hírül itt is, hogy a letöltéseknél már ezt a 6.1.4-es kiadást találjuk?

  Üdvözlettel,
  Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük