Új hibabejelentő

 

tdf-walrus_experiment-iconA The Document Foundation saját Bugzilla hibabejelentő rendszert kezdett üzemeltetni, és minden korábbi hibajegyet áthozott a bugs.freedesktop.org-ról. A LibreOffice hibáit ezentúl a bugs.documentfoundation.org címen kell bejelenteni. A saját Bugzilla lehetővé teszi a hibabejelentő testreszabását a LibreOffice projekt igényei szerint. A meglévő felhasználók jelszavait a Freedesktop.org biztonsági okokból nem adta ki, ezért belépés előtt a “Forgot Password” segítségével új jelszót kell megadni.

A cikk szerzőjéről

Tímár András 1999-ben kezdett foglalkozni a szabad szoftverek honosításával. Magalakulásakor csatlakozott az FSF.hu Alapítványhoz, ahol vezető tisztséget is vállalt. 2002 óta dolgozik az OpenOffice.org (2010-től a LibreOffice) magyar verzióin. 2011-től főállású LibreOffice-fejlesztő, jelenleg a Collabora Productivity Ltd.-nek dolgozik.

Hozzászólások

  1. Sziasztok!

    Kicsit témába vág. Ha van egy .doc dokumentumom ami szétesik LO alatt, akkor azt el lehet valahova küldeni/ lehet valahová jelenteni? Ahol megnézik, hogy miért eszik szét?

    • Hegedüs Zoltán szerint:

      Ha nem túl nagy, az ebben a cikkben írt angol nyelvű hibabejelentőbe feltölthető regisztráció után, de nyilvános lesz tőle a dokumentum.