LibreOffice 4.3.4

 

LibreOffice A The Document Foundation bejelentette a LibreOffice 4.3-as, „friss” sorozat negyedik hibajavító kiadását, a LibreOffice 4.3.4-t, amely több mint 60 hibát javít.

A LibreOffice 4.3.4-ben javított hibák listája itt érhető el.

A cikk szerzőjéről

Tímár András 1999-ben kezdett foglalkozni a szabad szoftverek honosításával. Magalakulásakor csatlakozott az FSF.hu Alapítványhoz, ahol vezető tisztséget is vállalt. 2002 óta dolgozik az OpenOffice.org (2010-től a LibreOffice) magyar verzióin. 2011-től főállású LibreOffice-fejlesztő, jelenleg a Collabora Productivity Ltd.-nek dolgozik.

Hozzászólások

 1. Kenczler Mihály szerint:

  Köszönet minden résztvevőnek az új verzióért.
  És most a csípős megjegyzések:
  — kéthetenként új változat?!
  — A magyar nyelvre állított Writer szövegkeret-tulajdonságok panel (Beszúrás -> Keret) “Háttér” fülén angol a felirat (“Background”) Ez már így volt a 4.3.3.1-ben, de a 4.3.2-ben még nem. (Tudom, tudom. Nem itt kell jelenteni.)
  — Néhány éve figyelgetem, hogy a színpalettába csak a Draw színmegadásánál lehet a hozzáadott új színt menteni. Az Eszközök -> Beállítások -> LibreOffice -> Színek panelen csak a standard palettát lehet bővíteni, igaz, azt el is menti automatikusan (a felvett új szín a következő megnyitáskor ott van). Szerintem nem lenne baj, ha a központi színbeállításoknál is lehetne palettát behívni, menteni.

  Üdvözlettel: KM

 2. Kovács Tibor szerint:

  A 4.2.6.3 verziót célszerű lenne visszatenni a letöltési oldalra, mert nagyon súlyos hiba van a 4.2.7.2 verzióban.

  http://bug.openscope.org/browse/OOO-956
  https://forum.openoffice.org/hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=1572

  Visszaraktam a gépemre a 4.2.6.3 (secfix) verziót, azzal nincs ez a gond.