LibreOffice 4.0.3 portable

 

LibreOffice A LibreOffice 4-es sorozatának első – éles rendszerbe ajánlott – kiadása után megjelent annak hordozható, USB-kulcsról is indítható változata.

A hordozható változat teljese értékű irodai programcsomag, a hagyományos változathoz képest újdonságot, plusz hibajavítást nem tartalmaz, ugyanakkor megőrzi a kompatibilitást a kiegészítőkkel.

Ahogy a korábbiak, ez a kiadás is kétféle formában tölthető le: egy minden nyelvet magába foglaló („all languages”) és egy „normál” változatban. A magyar nyelvet mindkét változat támogatja.

A cikk szerzőjéről

1999 óta érdeklődöm a szabad szoftverek iránt.
2010-ben szereztem (nem vettem) bölcsész diplomát a Debreceni Egyetemen

Hozzászólások

  1. Így tovább! Megy az 1% 🙂

  2. Az előzetes kiadásban (4.1.0) most LibreOfficeDev van és az ikon sem stimmel. Úgy emlékszem, hogy LibreOffice csomag volt eddig. (Mac OS X)

  3. Hegedüs Zoltán szerint:

    Meg lehetne oldani, hogy a 2 utolsóból is legyen portable? Tehát 4.0.5. és 4.0.6. Ez lenne a legfontosabb, én csak ezeket használom, tehát negyedévente frissítek. 4.0.0.-ból például volt portable, pedig az korántse olyan fontos mint ezek. Ha korlátozva van hogy hányból lehet, akkor inkább a 0-sból ne legyen, az úgyis tele van hibával. Igazából én csak a 3-asból csinálnék (és 4.0.1.-ig béta lenne, a 4.0.2. pedig release candidate lenne, az eddigi béták meg alfák lennének).