2013 – Boldog új évet!

 

Nagy Ákos elkészítette a napokban megjelent, 2013-as LibreOffice naptár magyar verzióját. Ezzel kívánunk mindenkinek boldog új évet. A képre kattintva letölthető az ODF Drawing formátumú forrásfájl.

LibreOffice naptár 2013

A cikk szerzőjéről

Tímár András 1999-ben kezdett foglalkozni a szabad szoftverek honosításával. Magalakulásakor csatlakozott az FSF.hu Alapítványhoz, ahol vezető tisztséget is vállalt. 2002 óta dolgozik az OpenOffice.org (2010-től a LibreOffice) magyar verzióin. 2011-től főállású LibreOffice-fejlesztő, jelenleg a Collabora Productivity Ltd.-nek dolgozik.

Hozzászólások

 1. Cseppentő Árpád szerint:

  Köszönöm szépen ezt a szép naptárat és azt, hogy egy ilyen fantasztikus szabad szoftvert használhatok !

  Üdv : Csepi Árpi

 2. Nagyon széplet ez a naptár, de januárnak miért 27 napjavan?

  Üdv mindekinek

 3. Spanyol nyelven hol tudám letölteni?

  Előre is kösz a választ.

  Üdv

  • Ezt a naptárat Eliane Domingos de Sousa tette közzé angolul. Csak akkor van spanyol fordítása, ha valaki a spanyol közösségből lefordította és közzétette, de ha ilyen történt, akkor az a spanyol közösség oldalán vagy levelezőlistáján történhetett csak meg, ott kell utánanézni.
   Amúgy mivel a hónapok nevein és esetleg a napok kezdőbetűjén kívül nincs mit fordítani, ezért az itteni naptárra kattintva le lehet tölteni a forrásfájlt és lefordítani azt a pár szót.

   • Hegedüs Zoltán szerint:

    Na meg a magyar ünnepnapok helyett a spanyolok. Ezt a megjegyzést 2-szer kellett megírnom, mert elfelejtettem beírni, az e-mail címemet, és a hibaüzenet után a vissza gombra kattintva már nem volt ott amit írtam. Tanusítványhibát is jelzett, azt választottam hogy megjelenítem a tanusítványhibás részeket is, de az se segített. Explorer 8, XP Home SP3.

   • Boldog új évet kivánok.

    Köszi a választ, már keresgéltem de egyenlőre nem találtam.

    Forditással, hát azt még meg kellene tanulnom, sajnos nem vagyok programazo.

    Üdv

    • Hegedüs Zoltán szerint:

     Magyarról vagy angolról kellene hozzá spanyolra fordítani, ahhoz nem kell programozónak lenni, elég egy online szótár, plusz mondjuk a Wikipédiában meg kell nézni mikor vannak a spanyol ünnepnapok. A Draw pedig egy képszerkesztő program, ahhoz se kell programozónak lenni.