LibreOffice 3.5.3 portable

 

LibreOffice Megjelent a LibreOffice 3.5.3 verziójának hordozható (portable) változata. Ez változat is teljes értékű irodai programcsomag, mely kompatibilis a kiegészítőkkel.

A bejelentés a Portableapps.com oldalon, a program letöltése innét lehetséges.

A cikk szerzőjéről

1999 óta érdeklődöm a szabad szoftverek iránt.
2010-ben szereztem (nem vettem) bölcsész diplomát a Debreceni Egyetemen

Hozzászólások

 1. Üdv

  Nem tudom, hogy ti is tapasztaltok-e már ilyesmit, de a LibreOffice 3.5.3 portable egy állomány megnyitásánál a Visual C++ 2008 hiányára panaszkodik, pedig a fel van telepítve a gépemre.

 2. Kovács Tibor szerint:

  Gyere a közös OpenOffice – LibreOffice Fórumra, beszéljük meg a problémát. (Milyen állományról van szó, milyen környezetben futtatod a programot?)

  http://user.services.openoffice.org/hu/forum/index.php

  Ott tudsz feltölteni egyet a rakoncátlankodó dokumentumok közül, hogy más felhasználó, másik gépen, más környezetben is kipróbálhassa a dolgot.

 3. holzmichl szerint:

  Milyen kár, hogy Androidon nem ér semmit!
  Ha már portable, akkor miért csak Windows?

  • dr. Nagy Gábor szerint:

   A PortableApps gyűjtőhelyen felkínált programokban az a közös, hogy megkerülik, kikerülik a Windows Registry és a Windows védett könyvtárainak a buherálását, matatását. Ilyen elcseszett dolog, mint a Registry az Androidon nincs, így felesleges ez a fajta Portable programkiadás (így természetesen a LibreOffice Portable is) Androidra.

   Portolni lehet, vélhetően fogják is az LO csomagot, vagy legalábbis a Writert, de az egy LO for Android lesz és nem LO Portable.