Népszerű az OpenOffice.org Japánban, erős az érdeklődés a 3.1 verzió iránt

 

LibreOffice A tavaly ősszel megjelent OpenOffice.org 3.0 verzióját 3 millió ember töltötte le a megjelenést követő első héten. Ugyanakkor az első két hét alatt a Japán kiadásból 250 000 letöltést regisztráltak. Összevetésként: a szigetországban 127 millió ember él, és a világ egyik legfejlettebb gazdaságával büszkélkedhet az ország. A május 7-én megjelent OpenOffice.org 3.1 angol változatára az első hét folyamán 2 millióan voltak kíváncsiak.

A cikk szerzőjéről

Szabad szoftver rajongó... Egyetemista, programozást hallgató... Honlapján tájékoztató...

Hozzászólások

  1. A Magyarok hiába kíváncsiak, továbbra sem férhetnek hozzá az openoffice.org-n látható (hamis) magyar letöltési link ellenére sem.

    Gondolkodtam, már, hogy kipróbáljam az angol verziót, de inkább várok, mert nem akarom agyonszemetelni a folytonos telepítésekkel a rendszert. Nagyon kíváncsi vagyok, már rá és be kell valljam kicsit türelmetlen is, hogy így húzódik a magyar kiadás.

    A fordítóknak köszönet az áldozatos munkáért, bár picit belehúzhatnának :), mert egyre több nyelven lesz elérhető és kezdünk lemaradni. A marketingeseknek és honlapszerkesztőknek körmös a kezükre a hamis cikkekért, linkekért! 😀 Remélem ezt ők is elismerik.